Мужай, прекрасна наша мово!

Уже традиційно, у першій декаді листопада в нашому ліцеї урочисто проходить тиждень української мови та літератури. Це завжди відчуття національного єднання, святковий настрій, очікування чогось незвичайного, цікавого, радість свята для всієї шкільної родини.

Програма предметного тижня була насиченою. Здобувачі освіти мали змогу поринути у багатий світ краси і принад мелодійної української мови, вшанувати пам'ять видатних діячів нашого народу. Конкурси, мовні ігри, квести спонукали учнів до творчості й пізнання, викликали неабиякий інтерес до глибини рідної мови, сприяли розвитку креативності, вчили бути спостережливими, кмітливими та винахідливими. Саме сьогодні, в нелегкий час для нашої держави, а особливо для її мови проведені заходи є важливими і особливо актуальними.

Марафон шкільних заходів завершився проведенням І туру Міжнародного конкурсу з української мови імені П. Яцика для учнів 5-11 класів. Мова народу – безцінний скарб, який ми отримали у спадщину і мусимо плекати, леліяти і передавати далі прийдешнім поколінням.


Галерея "Мужай, прекрасна наша мово!"

Кiлькiсть переглядiв: 268