Місячник шкільних бібліотек

З 1 по 31 жовтня 2023 року відбувся місячник шкільних бібліотек під гаслом «Вірю в майбутнє твоє, Україно!» Під час його проведення було оформлено ряд виставок: «Україно, ти для мене диво», «Пам'ять про героїв стукає в наші серця», «Визначні пам’ятки архітектури України», ілюстрована виставка «Символи України».

Для здобувачів освіти початкової ланки була проведена година цікавинок «Факти про українську мову», інформаційна година «Моя Україна», презентація книг «Моя країна – Україна», «Моя Україна», «Свята моєї Батьківщини» та читання та обговорення казки «Як українська гривня гостей зустрічала».

Під час пізнавальної години «Все про державні символи України та авторів Державного Гімну України» здобувачі освіти 5 класу розширили свої знання про державні символи України та більше дізнались про життєві шляхи та авторів Державного Гімну України». В інтелектуальній грі «В океані рідної мови» вихованці 8 класу показали високі знання із рідної мови.

Бібліотечна година «Становлення української державності» дала змогу здобувачам освіти переконатись, який важкий шлях пройшла і проходить Україна.

Під час години пам’яті «Пам'ять про героїв стукає в наші серця» десятикласники познайомились з життєвим шляхом людей нашої громади, які загинули, захищаючи Україну під час російсько-української війни та вшанували пам'ять загиблих.

Здобувачі освіти прийняли активну участь у конкурсі малюнків «Вірю в майбутнє твоє, Україно».

/Files/images/-5294233670284072661_121.jpg

/Files/images/20231010_115942.jpg

/Files/images/IMG_20231017_124341.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 215