Тиждень англійської мови та зарубіжної літератури

Тиждень англійської мови та зарубіжної літератури в КЗ « Городнянський ліцей» проходив з 15 по 19 лютого 2021 року згідно річного плану. Тиждень розпочався з конкурсу “ Thebestreciter”, який провела вчитель англійської мови Тестова Т.С. у 2-4 класах, та інтелектуального шоу «WhoisthebestatEnglish?»- для учнів 7-А класу, яке провела вчитель англійської мови Гуща І.В.

Під час тижня було проведено конкурс читців зарубіжних та українських поезій на англійській та українській мовах для учнів 5-А-11. Кожен клас взяв активну участь у конкурсі, а найактивнішими виявились учні 6-А , 7-А та 8-А класів. Учні 10-А та 11 класів прийняли активну участь у проєкті “The Great Unknown”, присвячений творчості В. Шекспіра. Під час проведення тижня англійської мови та зарубіжної літератури учні нашого ліцею брали участь у різноманітних конкурсах, вікторинах, виконували креативні завдання.

У вівторок ,16 лютого між учнями 10-А та 11 класів був проведений конкурс знавців зарубіжної літератури. Здобувачі освіти з цікавістю виконували усі поставлені перед ними завдання та активно відповідали на запитання. У 5-Б та 8-Б класах був проведений конкурс на найкращу стіннівку « Myfavouritefood». Усі учні мали змогу показати свої художньо-естетичні здібності. Англійська мова для молодших школярів – це поєднання ігор, мультфільмів і цікавих розповідей, адже зацікавленість та бажання дитини – найкраща мотивація до навчання. З метою підвищення мотивації до навчання, учні початкових класів переглядали мультфільми англійською мовою та приймали участь у Quizshow “ Thesmartest”.

Головною метою проведення тижня англійської мови та зарубіжної літератури в ліцеї було підвищення мотивації учнів до вивчення англійської мови та зарубіжної літератури, розвиток в учнів навичок слухання та говоріння, творчих здібностей, логічного мислення та пам'яті.

Мета була досягнута, адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання з іноземної мови та зарубіжної літератури спробували свої сили у різноманітних конкурсах.

Тиждень англійської мови та зарубіжної літератури сприяв розвитку творчих здібностей та пізнавальних інтересів учнів та довів, що сучасні школярі знають, люблять і хочуть вивчати англійську мову.

Кiлькiсть переглядiв: 131