Тиждень історії та основ правознавства

Тиждень історії та основ правознавства

Із метою розвитку інтересу учнів до вивчення історії та основ правознавства, розвитку творчих здібностей, логічного та аналітичного мислення, вміння висловлювати та відстоювати власну думку, виховання патріотизму, любові до рідного краюз 7 по 11 грудня 2020 року в КЗ «Городнянський ліцей» було проведено тиждень історії та основ правознавства. Гаслом тижня стали слова відомого іспанського письменника Міґеля де Сервантеса Сааведри: «Історія – скарбниця наших діянь, свідок минулого, приклад і повчання сьогодення, застереження для майбутнього».

Упродовж тижня учні стали учасниками цілого ряду цікавих заходів: уроку-диспуту «Релігія – опіум народу», прес-конференції «Подорож сторінками державотворення України», інтелектуально-розважальних ігор: «Перший мільйон», «Джепарді», «Лабіринти минулого», «Твої права через об’єктив».

Колешко Н.А. провела вікторини та підготувала виставку творів на історичну та правову тематику.

Тиждень історії та права створив сприятливі умови для виявлення набутих навичок у нестандартних ігрових ситуаціях та допоміг учням розширити й поглибити свої знання з предметів.

Кiлькiсть переглядiв: 183