Зустріч присвячена 30-річчю виходу на екрани анімаційного фільму для дітей «Острів скарбів»

У наших учнів є добрі та надійні друзі, які дарують свято і приємні несподіванки. Це – громадська організація «Інтеграція».

Почався новий навчальний рік, і вони з подарунком! Завдяки старанням друзів наші діти змогли долучитися до культурно-мистецького заходу, що проходив 9 вересня 2018 року у приміщенні кіно-культурного мистецького центру з національно-патріотичного виховання дітей і молоді м. Чернігова.

Незабутнє враження справила зустріч з головним піратом країни Валерієм Чигляєвим, заслуженим артистом України, віце-президентом клубу «Золотий гусак» та кінорежисером, продюсером, мультиплікатором Зариною Арчаковою. Вони розкрили секрети анімацій, тобто показали, як роблять мультики. Зустріч була присвячена 30-річчю виходу на екрани анімаційного фільму для дітей «Острів скарбів», де В. Чигляєв грає головну роль.

Можливість побачити, почути «вживу» голос улюбленого актора , потиснути руку, сфотографуватись, взяти участь у вікторині , отримати подарунок - ось далеко не ввесь перелік вражень дітвори.

Щиро вдячні всім, хто допоміг організувати цю поїздку і зустріч з талановитими людьми-аніматорами.

Кiлькiсть переглядiв: 283