Привітання з перемогою у VІІІ обласному конкурсі дитячої літературної творчості «Хай весь світ дивують нині діти неньки України»

8 травня 2018 року до нашої школи завітали працівники районної дитячої бібліотеки: заступник директора по роботі з дітьми Романчук Л.В., провідний бібліотекар Кузьміна Т.О.,щоб привітати від імені РДБ учнів нашої школи з перемогою у VІІІ обласному конкурсі дитячої літературної творчості «Хай весь світ дивують нині діти неньки України». Чернігівська обласна бібліотека для дітей, найстаріша дитяча бібліотека в Україні, яка в цьому році відзначає своє 120-річчя. На конкурс з усієї Чернігівщини надійшло близько 120 творчих робіт – віршів, казок, оповідань, літературних замальовок. Твори юних авторів були присвячені Україні, рідному краю, природі, дитинству. Члени журі уважно і ретельно вивчали кожен твір.

В цьому конкурсі взяли участь 4 учні від нашої школи, три з них вийшли переможцями, а саме: старша група в номінації «Поезія» ІІІ місце – за вірш «Пам’яті моєї матусі», Закружна Марія, 9 клас (вчитель Мура С.О.); молодша група в номінації «Поезія» IV місце – за вірш «Українська мова», Васильєва Вікторія, 3 клас (вчитель Мазняк О.Є.); V місце – за вірш «Україно моя», Лисенко Дарина, 7 клас ( вчитель Шуляк М.І.)

Восени вже розпочнеться ІХ конкурс. Вже більше учнів нашої школи планує взяти в ньому участь.

Кiлькiсть переглядiв: 331