Тринадцятий Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Найкращий читач України»

Вже стало традицією щороку проводити Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Найкращий читач України», де зустрічаються найактивніші читачі 6, 7 класів.
На І етапі конкурсу кращим читачем нашої школи стала Закружна Катерина, учениця 7 класу, а тому вона взяла участь в ІІ етапі конкурсу, який проходив в РДБ 15 березня 2018 року.
Дев'ять найначитаніших, найерудованіших, найрозумніших, найсміливіших, найкмітливіших читачів району змагались за звання «Найкращий читач району»: Кисіль Тетяна, м. Городня, Романенко Олександра, с. Тупичів, Руденко Тетяна, с.Вихвостів, Крикун Володимир, с. Лемешівка, Тюрін Вікторія, с. Смичин, Яковенко Віктор, с. Хоробичи, Богдан Анна, с. Конотоп, Сотнік Андрій с.Бутівка.
Оцінювання проводилось за 5 – ти бальною системою.
Конкурсантам потрібно було розповісти про себе та улюблену книгу. Потім була проведена вікторина, яка включала питання з мови та літератури.
Кожен учасник зміг довести, що його улюблена книга справді найкраща у світі. Діти переконалися, що на книжковому рінзі, можна також перемагати.
Переможцями стали: учениця 7 класу Руденко Тетяна та учень 6 класу Крикун Володимир. Вони змагатимуться за звання «Найкращий читач» в ІІІ турі конкурсу, який відбудеться 27 березня в м. Чернігові.

Кiлькiсть переглядiв: 285