Засідання педагогічної ради

10 січня 2018 року відбулося засідання педагогічної ради з порядком денним:

1.Вплив науко-методичної підготовки та професійної майстерності вчителя,вихователя на результативність навчально-виховного процесу.

2.Система роботи вихователя Муравко Л.Ф.

3. Підсумки навчально-виховної роботи за І семестр 2017-2018 н. р.

Засідання педагогічної ради відбулося дуже незвично, бо проходило біля святково прибраної новорічної ялинки, що і задавало досить приємну робочу атмосферу. З Новим роком педагогічний колектив привітала директор школи Хамайко Л.І. По першому питанню виступили заступники директора школи Кожем’яченко І.Б. , Маланчук С.А., які зупинилися на зростанні професійної компетентності кожного педагога школи та як покращити процес взаємодії вчителя та учня . Усі присутні вчителі та вихователі з задоволенням взяли участь у тестовому завданні, що проводилося для визначення особистих позитивних якостей та подальшому їх успішному розвитку.

Виступаючі: Писарюга С.О., Мариновська С.Л., Муравко Л.Ф. поділилися власними напрацюваннями та методами, які використовують у своїй роботі. Зокрема , вихователь Мариновська С.Л. цікаво розповіла про «Кейс – стаді метод», що допомагає добиватися позитивних результатів. Вчитель трудового навчання Писарюга С.О представила колегам учнівські досягнення в різноманітних конкурсах.

На засіданні педагогічної ради були підведені підсумки навчально - виховного процесу за І семестр 2017 – 2018 навчального року: кожен класний керівник озвучив проблеми та досягнення свого класу. З усіх питань були прийняті відповідні рішення.

Кiлькiсть переглядiв: 261