Із днем народження, рідна школо !

17 листопада 2017 року на подвір'ї комунального закладу «Городнянська спеціалізована школа-інтернат І – ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів» було досить гамірно та святково. Привітати школу з 60-річчям від Дня заснування завітали випускники різних років, педагоги-пенсіонери, гості з Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації, очільники району та міста, депутати обласної та районної ради, шефи та волонтери.

Свято розпочалося оглядом виставок виробів учнів школи-інтернату, приємною несподіванкою для гостей стала фотовиставка, на якій були представлені світлини вихованців та педагогічних працівників різних років. У святково прикрашеній залі відбулося урочисте засідання, на якому з вітальним словом звернулася директор школи-інтернату Хамайко Людмила

Іванівна, заслужений учитель України. Заступник начальника Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації Чубич Людмила Володимирівна подякувала колективу закладу за сумлінну працю та вручила Почесні грамоти педагогічним працівникам. Висловила сердечну вдячність вихованцям школи, серед яких є захисники України, студенти закладів вищої освіти, кандидати, доктори наук, спортсмени. Із вітальними словами до присутніх звернулися голова Городнянської держадміністрації Ященко С.П., голова районної ради Левченко О.М., президент Асоціації волонтерів «Domanizavtra» Крістіан Молінарі, голова Дитячого фонду України Чернігівського відділення Хуторненко В.І., міський голова Богдан А.І. У відповідь вихованці та працівники колективу підготували цікаву концертну програму.

Зі сльозами на очах присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять героїв АТО – випускника школи-інтернату Олександра Уткіна та педагогічного працівника закладу Олександра Найдьона. На святі була присутня сестра Олександра Уткіна, яка поділилася спогадами про брата.

Ще довго в коридорах школи звучали щирі розмови, спогади про шкільне життя.

Кiлькiсть переглядiв: 232