Тиждень дитячого читання

З 20 по 24 березня в школі відбувся тиждень дитячого читання. Програма тижня була досить насиченою.

«І мене в сім'ї великій,

В сім'ї вольній, новій,

Не забудьте пом'янути

Незлим тихим словом»

Під час літературної гриучні 11 класу показали хороші знання з літератури.

Учні початкової ланки разом із журналом «Професор Крейд» та Кобзарем здійснили подорож по Україні та дізнались багато цікавого про Т.Шевченка.

Виставка «Всесвітній день Землі» розповіла про те, що можна і потрібно, а що небезпечно робити в нашому спільному великому домі, що зветься Землею. Доповненням до виставки стало маленьке відео «Зупини наступ сміття на землю», яке подивились усі бажаючі.

Кожна людина прагне бути щасливою, а 20 березня проголошено Міжнародним днем щастя. В нашій бібліотеці до цього дня була оформлена виставка і кожен міг взяти зі скриньки щастя те, чого йому не вистачало для щастя.

Під час екскурсії-подорожі «Весняні квіти» діти познайомились з весняними первоцвітами. Відгадували загадки про них та поповнили свої знання про те, як потрібно їх оберігати.

Виставка «Гетьман української музики» познайомила користувачів бібліотеки з засновником української національної класичної музики Миколою Віталійовичем Лисенком, якому 22березня 2017 року виповнилось 175 років від дня народження.

До Всесвітнього дня поезії була оформлена виставка «Поезія – це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі», яка познайомила з історією свята та мала на меті привернути увагу до поетичного слова. Також користувачі бібліотеки переглянули виставку-інформину «Ювіляри

2017 року в галузі літератури».

Цікавою для учнів 3 класу була літературна вікторина « Вічна тополя» (за творами Василя Сухомлинського). Класна година

«Навіщо берегти підручник?» ще раз нагадала учням про те, що треба до всього дбайливо відноситись і берегти підручники.

Під час проведення літературного конкурс «Найкращий читач бібліотеки: «Читаю я, читаєш ти, читаємо ми разом!» всі учасники показали добрі знання з літератури та вміння мислити.

Вікторина за казками Корнія Чуковського виявилась цікавою для дошкільнят, вони добре відповідали на її запитання, по закінченню вікторини діти переглянули мультфільми «Федорине горе» та «Муха-цокотуха».

Учні 2 - 4 класів переглянули презентацію про життєвий та творчий шлях Корнія Чуковського , а з виставки дізнались про цікаві факти з життя доброго казкаря.

Кiлькiсть переглядiв: 221